Winkel De Krim Joure

De stichting Skarsterlân-Roemenië huurt van de gemeente De Fryske Marren een oud pakhuisje aan de Krim 1 te Joure. Het pakhuis ligt dicht bij het witte bruggetje over de haven bij het Zand.

Hier is ons depot en 2e hands kledingwinkel gevestigd. In het depot en de winkel werken een aantal vrijwilligers om het geheel draaiende te kunnen houden. Onze dank aan hen daarvoor is dan ook groot!

Van de kleding die verkocht wordt gaat de netto opbrengst naar onze projecten in Medias. U kunt daarover lezen in de nieuwsbrieven van de stichting.

Openingstijden:

De openingstijden van het depot en de 2e hands kledingwinkel zijn dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Inbreng van 2e hands kleding:

Wij kunnen alle kleding, dekens, schoenen ect. Gebruiken. Veel behoefte is er aan kinderkleding. Gedurende de openingstijden kunt u uw 2e hands kleding bij ons brengen.